IJsselwerken

Webinar IJsselwerken

De IJsseldijk is een van de vele dijken die Nederland beschermt tegen hoog water. De dijk tussen Zwolle en Olst beschermt de inwoners van Salland en Zwolle. Bij een eventuele doorbraak stroomt een groot gebied onder. Het project IJsselwerken zorgt dat de dijk versterkt gaat worden en straks weer voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Het is onderdeel van het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) de grootste dijkversterkingsoperatie ooit sinds de Deltawerken.

Het project dijkversterking IJsseldijk Zwolle-Olst staat aan de vooravond van de Planuitwerkingsfase. Bent u benieuwd naar de aanpak van deze uitwerkingsfase? U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze online bijeenkomsten voor omwonenden, grondeigenaren en andere geïnteresseerden.

De bijeenkomsten vinden plaats op:
• Woensdagmiddag 24 maart 15.30 – 16.30 uur
• Donderdagavond 25 maart 19.30 – 20.30 uur

De bijeenkomst is hieronder te bekijken.

Stel uw vraag

Stel uw vraag tijdens de online bijeenkomst via het formulier hieronder. Ook kunt u uw vraag via WhatsApp sturen naar 06-29560992. Bekijkt u de bijeenkomst rechtstreeks op YouTube, daar komt u terecht wanneer u op de titel van de video klikt, dan is het ook mogelijk om via de chat op YouTube vragen aan ons te stellen. Hiervoor moet u wel aangemeld zijn met uw Google-account.