Heeft u een vraag? Stel hem dan hieronder.

Webinar: Voor 2050 van het gas af!
Samen met bewoners en ondernemers werkt de gemeente Twenterand aan een duurzaam Twenterand. Per wijk bekijkt de gemeente welke mogelijkheden haalbaar, betaalbaar en passend zijn om over te schakelen van gas naar duurzame energiebronnen. In het onlangs opgestelde concept warmtevisie staat hoe de gemeente wil starten met het aardgasvrij maken van woningen. Het plan is dat voor 2050 alle woningen aardgasvrij zijn.

Wanneer
Op maandagavond 12 juli van 18:45 tot 20:15 organiseert de gemeente Twenterand in een webinar over de warmtevisie. Dit webinar informeert inwoners over de plannen van deze energietransitie. Daarnaast vertellen verschillende gasten over waarom, waar en wanneer de gemeente Twenterand van het aardgas af wil. Het programma is binnenkort te lezen op onze website.
Vragen tijdens het webinar
Gedurende het webinar is er tijd om vragen te stellen. Het is ook mogelijk om vooraf vragen te stellen. Je vraag of opmerking mag je doorgeven via www.wegaanlive.nl/warmtevisietwenterand. Tijdens de uitzending worden zoveel mogelijk vragen beantwoord. De vragen en antwoorden worden na uitzending op onze website geplaatst.

Deelnemen aan webinar
Alle geïnteresseerde inwoners zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het webinar is te volgen via www.wegaanlive.nl/warmtevisietwenterand. Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier op deze website. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.